Van olyan aki hallgat koreai zenéket? Bövebben.
Figyelt kérdés
ha igen miket? (pl. wonder girls, super junior,
so nyo shi de, SHINee...stb)
2010. márc. 17. 22:34
1/14 anonim válasza:
Én hallgatok
Supernova, DBSK, lányokat nem (:
2/14 A kérdező kommentje:
az jo dbsk <33 :Đ
2010. márc. 18. 00:42
3/14 anonim válasza:
F.T. ISLAND ez a legcukibb... :)
Younha stb.
4/14 anonim válasza:
Hallgatok de csak párat,inkább japánt^^ Amúgy kedwenc Koreai együttesem a Royal Pirates (MoonChul Kim <333)
5/14 anonim válasza:
Húúú én rengeteget most a miss A-t nagyon szeretem főleg Jiat. De mint az elöttem iró én is nagyon szeretem a Royal Piratest. Tök jó hogy más is ismeri:)
6/14 anonim válasza:
Csak azt hallgatok:'DD
SS501, U-Kiss, FT Island, CN Blue, Beast/B2ST, 2NE1, SHINee, Epik High, 4Minute, After School, T-ara, Kara, F.Cuz, Sistar, Dalmatian, Bigbang, Outsider, G.Na, Miss A és még rengeteg ~ *__*
7/14 anonim válasza:
imádoom, szerintem nagyon jóók:)
Akiket szeretek:
- Big bang
-Lee Hyori
-LeeSsang
-Super Junior
-After school
-8eight
-2pm/2am
-Bi rain
-2Ne1
8/14 anonim válasza:
egyszerűen imádom a koreaiakat :D szinte mindent meghallgatok ^^
nekem a favok: Bigbang, SHINee, 2pm, U-kiss, DBSK, FT Island, CN Blue, MBLAQ, Mighty Mouth, 2ne1, 4minute, Gummy etc :D
9/14 anonim válasza:
Én is hallgatok, bár inkább japánt. De koreaiból nagyon vegyesen, ami éppen megtetszik :P
10/14 B.Andie válasza:
Igen Imádom a koreaiakat :) Big Bang, 2ne1 , Rain, Super Junior , Beast, Se7en ...stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!