Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudom hogy jó hangom van?

Xilon kérdése:

Honnan tudom hogy jó hangom van?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gitározgatok, és néha énekelgetek is közben.. a nővérem azt mondta, hogy nincs olyan rossz hangom, de ez semmit nem segített. Saját magamnak tetszik az énekhangom, de lehet ezzel én vagyok egyedül..

2015. okt. 21. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Elmész egy hozzáértőhöz, énekelsz, és megmondja. Ennél jobbat nem tehetsz, ez valsózínűleg egy elfogulatlan vélemény lesz, egy kompetens idegentől. Énektanárok nyilván előnyben.

2015. okt. 21. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális ember is megtudja mondani,hogy jó a hangod vagy sem.Egy kicsit aki már ért a zenéhez az meg már biztos.
2015. okt. 21. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem menekült el a házbol senki, akkor jó hangod van
2015. okt. 21. 02:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hello.

A hallás az, ami adottság, a jó hang nem az.

Ha van hallásod, akkor tisztán énekelsz, ami ezen felül van, az hangképzés, tréning kérdése.

Van, aki ösztönösen úgy énekel, ahogy sokan mások gyakorlás, tanulás után, de attól még ugyanarról a technikai dologról van szó, ami a hangképző szervek (pl. rekeszizom, üregek a fejben, stb.) tudatos, rutinos használatát jelenti.

2015. okt. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!