Kezdő dj-nek milyen cuccokra van szüksége?
Milyen programot használjak hogy össze tudjam vágni a zenéket hasonló, valami egyszerű?!
és későbbiekben milyen keverő pultra lenne szükségem?(márkát is mondjatok ha tudtok)
Előre is köszönöm:) !!
Nem tudom hogy te most az igazi "diszk-zsokékra" gondolsz vagy a pult mögött gomb nyomkodást imitáló Avicii féle srácokra. Persze tisztelet a kivételnek mert az utóbbi típusnak is vannak olyan jeles képviselői is akik azért jóval komolyabban veszik ezt az egész műfajt. Valóban, ha klasszikus dj akarsz lenni sok mindenre nem lesz szükséged ha el szeretnéd kezdeni, "csak" 2 bakelit lejátszóra 1-1 time code lemezzel, egy kis keverőre és egy hangkártyára. A virtual dj nem nevezhető profinak szerintem. A traktor sokkal inkább.
Ha te saját magad szeretnél új zenéket gyártani, vagdosni, akkor inkább egy launchpadra és egy szintire van szükséged. Kezdésnek használhatsz FL Studio-t utána Ableton live-ot vagy Steinberg Cubase-t. Martin Garrix, Avicii, Borgore, Skrillex, Major Lazer... mindannyian ezeket a programokat használják. Bármelyik ág érdekeljen, tanácsra vágysz, kérdéseid lennének, írj nyugodtan, mert ennyivel még korántsem tudtad le a dolgot. :D Jómagam is zenével foglalkozom szabadidőmben.
első köszönöm!:)
második: nekem fele kínai vot amit írtá!! :D
de köszönöm neked is:) megy a zöld kéz.:)
Programokkal is lehet keverni, nem ezt ajánlanám kezdőnek, mert félre vezet.
A bakelit igen, de első körben drágának érzem.
Két olcsóbb cd (pl cdj 100, numark axis) és azon elkezdni gyakorolni. Keverővel együtt ezeket max 50 papírért megkapod
Zenét vágni, szerkeszteni a fentebb írt programok tökéeleteek.
Virtual dj hanyaoldanó, Traktor pro már egy jobb dj szoftver. Ez a két program úgymond dj szoftver.
valaki a traktornak a linkjét eltudja küldeni
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!