Mi a pengetése a honfoglalás,67-es út című daloknak?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy nagyon kezdő vagyok és magamtól tanulok, internet segítségével. Akiket kérdeztem mind azt mondták, hogy a dal ritmusára próbáljak meg pengetni de valami megszabott pengetés csak van. Egyedül a kissikát ismerem (azaz le-le-föl-föl-le-föl) A válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)2015. okt. 15. 21:38
1/5 anonim válasza:
Egy picit komolyabban gitározó emberben nem merül fel, hogy milyen irányból reszelje a tábortüzes akkordokat, mivel teljesen lényegtelen, ahogy az is, hogy az akkordokat milyen felrakásban fogod. Gyakorolj még aztán ezek magától értetődők lesznek.
2/5 anonim válasza:
A 67-es utat én valahogy így szoktam: v_v_v_v^
De egyébként tényleg mindegy, rajtad múlik.
3/5 anonim válasza:
Hogy a f#szba lehet ennyire minimális ritmusérzék nélkül zenélni akarni?
4/5 veterán vas válasza:
Nesze neked zenei képzés! Vivát Kodály-módszer! :(
5/5 anonim válasza:
ha magadtól nem megy a akkor keres valaki tanárt vagy ha nem futja rá kérd megy egyik barátod, barátod ismerősét aki már legalább haladó szinten van és van hozzá türelme kezdőkkel kínlódni.
Ilyen számoknál teljesen lényegtelen a fejjel lefelé álló erdő tűz melletti gitározás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!