Mi történt az Extreme Deformityvel és a Fermentatioval?
Figyelt kérdés
Mindegyikőjüknek csak egy albumuk van. Miért nem adtak ki többet? Bár azt tudom, hogy az ED csinált egy remake-et is az Internal-ról, de azon kívül mást nem.2015. okt. 14. 17:50
1/4 anonim válasza:
Az ED föloszlott sajnos, valószínűleg a Fermentatio is, de az nem biztos...
2/4 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy az ED-nek összesen 4 albuma van :D Amúgy igen mind 2 feloszlott, csak nem tudom, hogy miért. Pedig jó együttesek voltak.
2015. okt. 17. 13:10
3/4 anonim válasza:
4? Segítenél? Csak az Internalról tudok, illetve egy demóról és egy élő fölvételről... :D
Amúgy igen, kár értük, de napjainkban is sok nagyszerű zenekart lehet találni. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ha beleszámoljuk a "mostani" Internalt akkor az úgy 4, bár asszem az nem teljesen az Ő albumuk :D
Amúgy igen vannak :)Csak mostanában ráálltam az Old-school Death Metalra, és azért így utánuk nézve eléggé sajnálom, hogy feloszlottak :/
2015. okt. 18. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!