Nagyjából mennyibe kerül kicseréltetni egy nem felezhető hangszedőt egy felezhetőre?
Semmi köze a kínaisághoz.
Ha nincs kivezetve a két tekercs két vége, akkor nem tudod felezni, ha meggebedsz, ha kínai, ha nem.
De ha nem értesz hozzá nem tudom minek erősködsz.
Akkor elárulom neked, hogy kb. egyiknél sincs külön így kivezetve, ahogy te elképzeled. Szépen neked kell beiktatnod a két tekercs köze a kapcsolót. Árulnak olyan kapcsolós/potit, ami a kapcsolással együtt csökkenti az ellenállást is, hogy kiegyenlítse a felezésnél elvesző hangerőt.
Gyanítom az 5000 forintos téma, amit írtál egy kínai szar ami a előre el van készítve, ezért is mondod hogy nem szól jobban. (Megsúgom amúgy 5000 ft ért a büdös életbe nem veszel olyan pickupot ami jól szól)
Inkább keress rá googleben hogy "how to split humbucker", mielőtt még lehülyéznél.
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem értesz a témához minek osztod az észt?
Hangszedőt úgy lehet felezni, hogy az első tekercs után földre kötöd a jelet, a második tekercs helyett.
Ha nincs kivezetve, akkor fejen is állhatsz akkot sem fogod felezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!