A legtöbb zene miért a szerelemről szól?
az amcsik diktálnak ízlést, és a hülye emberek vevők rá.különben is az angolt beszélik a legtöbben.
pl. a PSY gangnamszarja is csak azért ment mert világsláger lett. a többség leszarta a szöveget, nem foglalkozott vele. ez igy megy
Azért, mert a szerelem, szeretet az egyik legmeghatározóbb érzés a világon. Nyálasan hangozhat, de ha belegondolsz így van. :D A művészlelkeket, szövegírókat pedig nyilván megmozgatja egy ilyen meghatározó, érzelmes téma, nem beszélve arról, hogy nagyon sokan tudnak így azonosulni a dalokkal, hiszen mindenki volt már szerelmes.
A második kérdésre válaszolva meg - amerika nagyon sok mindenben irányít. A filmek, sorozatok amiket nézel, a gyorskaja amit mindenho megtalálsz stbstb, nagy része mind amerikából, vagy angol nyelvterületről jön, így van ez a zenével is. Másik indok tényleg az, hogy az angolt nagyon sokan megértik. Személy szerint én többféle zenét is hallgatok, de az amerikai slágerek mellett csak ázsai zenét (főleg japánt és koreait) találom annyira kiemelkedőnek, hogy esélyes legyen a világhírre.
Utolsó: Nem igaz, én pl mindig örülök, ha olyan számot hallok, ami nem a szerelemről szól. 17 vagyok.
Néha szoktak spanyolt is adni, mondjuk Enrique Iglesias vagy Shakira. Meg valamikor hallottam egy olaszt és egy portugált is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!