Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A legtöbb zene miért a szerele...

A legtöbb zene miért a szerelemről szól?

Figyelt kérdés
és miért amerikai,angol és (egyértelműen) magyar zenéket játszik a rádió? Miért nem játszik mondjuk franciát,spanyolt,indiait,kínait stb????

2015. okt. 7. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

az amcsik diktálnak ízlést, és a hülye emberek vevők rá.különben is az angolt beszélik a legtöbben.

pl. a PSY gangnamszarja is csak azért ment mert világsláger lett. a többség leszarta a szöveget, nem foglalkozott vele. ez igy megy

2015. okt. 7. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés :D Mondjuk engem ez annyira nem zavar, egészen addig, amíg normálisan adnak elő egy szerelmes dalt. De sajnos manapság már ez is igen ritka. A második kérdésed ugyanakkor régóta foglalkoztat. A magyar dalok játszását még megértem, mert csak Magyarországon vagyunk, de hogy miért kell kizárólag amerikai/angol számokat (amiknek többsége hallgathatatlan) leadni, az nem fér a fejembe. Múltkor rendesen ki is akadtam, mikor egy moldáv énekes dalát játszották az egyik hazai rádióban. Azért 10 évente egyszer, ez is megesik XD De persze nem országos adóról van szó...
2015. okt. 7. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Ne hallgass rádiót, tölts le rendes zenét!
2015. okt. 7. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert a szerelem, szeretet az egyik legmeghatározóbb érzés a világon. Nyálasan hangozhat, de ha belegondolsz így van. :D A művészlelkeket, szövegírókat pedig nyilván megmozgatja egy ilyen meghatározó, érzelmes téma, nem beszélve arról, hogy nagyon sokan tudnak így azonosulni a dalokkal, hiszen mindenki volt már szerelmes.

A második kérdésre válaszolva meg - amerika nagyon sok mindenben irányít. A filmek, sorozatok amiket nézel, a gyorskaja amit mindenho megtalálsz stbstb, nagy része mind amerikából, vagy angol nyelvterületről jön, így van ez a zenével is. Másik indok tényleg az, hogy az angolt nagyon sokan megértik. Személy szerint én többféle zenét is hallgatok, de az amerikai slágerek mellett csak ázsai zenét (főleg japánt és koreait) találom annyira kiemelkedőnek, hogy esélyes legyen a világhírre.

2015. okt. 7. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
A tini lányoknak ezt lehet a legkönnyebben eladni.
2015. okt. 7. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem igaz, én pl mindig örülök, ha olyan számot hallok, ami nem a szerelemről szól. 17 vagyok.

Néha szoktak spanyolt is adni, mondjuk Enrique Iglesias vagy Shakira. Meg valamikor hallottam egy olaszt és egy portugált is.

2015. okt. 7. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Talán ne gagyi popzenét hallgassatok. Ott a jazz, a funk, a népzenék, a komolyzene stb.
2015. okt. 7. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!