Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azt szeretném hogy www.electro...

Ödüsszeia kérdése:

Azt szeretném hogy www.electronic-star.hu/Auna-PA-hangfalpar-1600-W-telj-38-cm- es-melynyom-val_i4114. htm ehez a hangfalhoz mien erősitőt ajánlanak? Mert én nem értek ugy hozzá

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 14:29
 1/3 anonim válasza:
Én kb. 2x 600w-os erositovel hajtanám meg a biztonság kedvéért.
2015. okt. 8. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
es valami oldalt tudna mondani? hogy honnan lehetne venni vagy ajánlani hozzá ?
2015. okt. 12. 09:48
 3/3 anonim válasza:

Sajna én SKból vagyok, tehát inkább csak szlovák uzleteket tudnék mondani. Vásárlásnál viszont nagyon lényeges dolog, hogy a watt, ár, márkanév helyett jobban osszpontosítsunk a decibelre, a ´Peak Power´ helyett az ´RMS´ power-re, és osszességében, hogy hogyan néz ki az erosíto: étosan csak olyan erosítot vennék már, aminek látom a belsejét vagy meg tudom nézni interneten, nagyon fontos: minél nagyobb legyen a huto+minél nagyobb a pók ami a hutohoz van csavarozva, minél tobb alkatrész legyen benne.

Sok sikert a vételhez!

2015. okt. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!