Melyik az az oldal, amin fent van rengeteg zene és ki lehet kapcsolni azt a hangszert (vagy éneket), amit nem akarsz, hogy szóljon?
Figyelt kérdés
Ez az oldal lényege, hogy kikapcsolhatom, amin én játszom és a többi meg stúdióminőségben szól.. nem emlékszem, mi volt a neve és nem tudok már hogyan rákeresni.2015. okt. 2. 05:26
1/4 anonim válasza:
Songsterr az egyik ilyen oldal neve. Nem biztos hogy ezt keresed, de remélem tudtam valami használható alternatívát biztosítani! :-)
2/4 anonim válasza:
Első: Hát ha neked a Songster stúdió minőség, akkor neked a hallásoddal komoly gondok vannak.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
A songsterr arra jó, hogy megtanuljak számokat és valóban nem stúdióminőség :)
Utolsó: nem erre gondolok. Azon, amire én gondolok, egyszerre több hangszert is ki lehetett kapcsolni. Ha nem is az lesz meg, amit keresek, csak hasonló, akkor iyen kéne mindenképp.
2015. okt. 2. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!