Beatles rajongók! Hogyan dolgoztátok fel, P. McCartney "esetleges" halálát?
Ugye aki nem ismerné a törtébetet, annak dióhéjban : Paul McCartney a Beatles oszlopos tagja a pletykák szerint autóbalesetet szenvedett 1966-ban, de mivel lemezfelvétel közben voltak, így nem lehetett a nagyközönség elé tárni az esetet, mert elveszítik a szponzorokat és nem készűl lemez. A Beatles együttes, akkora hasznot hozott, mint egy gyár, tehát rengeteg pénzről volt szó. Így a manager a McCartney hasonmás győztesét tette helyébe a srácok tudtával.
Itt minden le van írva és a képről minden látszik a különbségek is [link]
Kérdés, annak idején milyen érzés volt, az hogy más ül a kedvencetek helyébe és a világ nem osztozik a fájdalomban. Elfogadtátok az új McCartneyt, aki szinte sikeresebb volt, mint az eredeti ? Mit gondoltok erről?
Szerintem 66 óta már ezerszer lebuktak volna, ha ez igaz lenne. Gondoljátok nem lenne egy családtag, vagy akár egy road vagy bárki aki (jópénzért) névtelenül a sajtó elé tárna egy ilyen információt?
Szóval szerintem kamu a dolog, különben nem 2015-ben hallanánk erről először.
"Szóval szerintem kamu a dolog, különben nem 2015-ben hallanánk erről először."
Ez nem mai hülyeség, már sok-sok évtizedes. Ettől még baromság, ami ha igaz is, nem zavar sok vizet.
Pedig ez igaz ! Ha megnézitek a fényképeket 1966 után vagy 20 centivel magasabb lett McCartney. Nézzétek meg, hogy előtte ugyanolyan magas volt mint kb a többi, de a későbbi felvételeken sokkal a többiek fölé emelkedik. Ennyire nem nő meg senki sem egy év alatt.
A hasonlóság fizikai és hang szinten genetikai okokban van. A testi tulajdonságokért felős gének hasonlók, ezért lett ugyanolyan arcú és egyben ugyanolyan hanglejtésű is a skót rendőr, mint Paul. Lehetséges hogy később az eredeti főlé nött tudásban, ez irónikus, de ettől még a korai számokat nem ő írta
Szóval aki azt válaszolja, hogy konteo, az nem lehet Beatles-rajongó?
Megmondom őszintén, ha tényleg egy hasonmás van ott helyette, akkor lehet hogy őt még jobban is bírom, mint az eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!