@20: Talán hallgass meg tőlük pár dalt, ne csak a Stairway to Heavent! (És igen, Page és Plant pont hogy idegenkedik a Heavy Metal kifejezéstől, mivel abban az időben inkább negatív jelzőként használták.)
2015. okt. 2. 08:17
22/28 anonim válasza:
Az egész discográfiát végig hallgattam, de valahogy össze nem tudom hasonlítani egy tényleges heavy bandával. Pl Judas priest. Az meg hogy ilyen meg olyan elemek vannak benne, az közel sem jelenti azt hogy már a metálba lehet sorolni.
2015. okt. 2. 19:55
23/28 anonim válasza:
"Az meg hogy ilyen meg olyan elemek vannak benne, az közel sem jelenti azt hogy már a metálba lehet sorolni."
Szerinted.
A gyakorlatban a Led Zeppelni ott van a Heavy Metal első hírnökei között a Black Sabbathal és atöbbiekkel együtt. És igen, ott van rengeteg számban a Heavy metal.
Gondoljunk csak egy Black Dog-ra.
2015. okt. 2. 20:11
24/28 anonim válasza:
Jó akkor arra válaszoljatok már, hogy szerintetek a LZ szín tiszta metál vagy sem? Egyértelműen nem. És csak azért válaszolok, mert meguntam itt civakodni erről a témáról :)
2015. okt. 2. 20:51
25/28 Tom Benko válasza:
Igen, egyértelműen metál, annak a korai, bluesos formájában. És pont a Priest volt az, amelyik ezt lefejtette róla a bluest, szóval az összehasonlítás kicsit szerencsétlen.
2015. okt. 4. 00:41
26/28 Shamash válasza:
Erre tényleg nagyon nehéz válaszolni. Néhányat kiemelnék a millió közül;
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!