Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Visz-e egyáltalán valaki...

Visz-e egyáltalán valaki lemezt a ZENEMOZAIK-hoz?

Figyelt kérdés

3 lemezt keresek:

Illés: Népstadion '90

1. Ne gondold

2. Oh, mondd

3. Itt állok egymagam

4. Lehetett volna*

5. Még fáj minden csók

6. Különös lány

7. Kéglidal

8. Az ész a fontos

9. Szemétdomb

10. Kenyér és vér*

11. Nem akarok állni

12. Új világ*

13. Ha én rózsa volnék

14. Az utcán

15. Keresem a szót

16. Eljöttél

17. Kislány, add a kezed

18. Kugli*

19. Sárika

20. A szó veszélyes fegyver*

21. Amikor én még kissrác voltam

22. Eltávozott nap

23. Miért hagytuk, hogy így legyen?

24. Good bye London

25. Légy jó kicsit hozzám

26. Little Richard

27. Ta-tarada-dam

* A csillaggal jelölt számok nincsenek rajta a CD változaton.

Szűcs Judith: Tudod, a tiéd vagyok

V'Moto-Rock: Best of (angol)

1. ANGEL GIRL

2. NEW YEAR

3. 1001st NIGHT

4. YOU SHOULD LET ME GO

5. FLY INTO THE LIGHT

6. COME ON AND LOVE ME

7. RED OR WITHE

8. BUY THE WORLD

9. IT'S O.K. FOR ME

10. WAIT UNTIL THE SUNRISE

Én Tatabányán, a Szent József napközibe járok, ott mindenkit végig kérdeztem, s ez a 3 lemez onnan senkinek sincs meg.

2010. márc. 14. 18:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Bár Szűcs Judith Tudod a tiéd vagyok című nagylemezét ugyan sikerült az Internetről letöltenem, de amit letöltöttem, az egy rossz lemez digitalizált változata. Ha olyan lemezt digitalizálnak, amelyen végig megy a tű és sehol sem ugrik, vagy olyan kazettát, melyet még egyetlen magnó sem kapott be, akkor elég nekem, amit az internetről letöltök.
2010. márc. 14. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
A 3 lemez közül egyedül a Népstadion '90, amit CD-n is kiadtak, de ott a csillaggal jelölt koncertfelvételek miatt keresem a digitalizált változatot. Ha valaki netán ezeket a lemezeket digitalizáltatta, akkor Blaze Media Pro segítségével a CD átiratból tud MP3-at készíteni, felteheti a DATA.HU-ra, a linket akár E-MAIL-ben is elküldheti. Próbáltam már Kérések topikba is beírni, de még senki sem reagált rá.
2010. márc. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!