Hogy rakjak fel rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval tavaly kaptam a szüleimtől karácsonyra egy ipodot.
Akkor felraktunk rá néhány számot.Csak most felmerült bennem a kérdés,hogy minek van,ha nem használom soha az ipodot,és alig van olyan zene,ami még mindig tetszik...
Emiatt úgy döntöttem felraknék rá néhány zenét,de akadt egy kis probléma....nem tudom hogy kell....Akkor apum rakott rá fel számokat,de már ő sem emlészik,hogy hogyan.Többen írták másoknak hogy az iTunes-ról lehetne felrakni számokat.Meg néztem,de fizetős.És úgy sokkal jobb lenne,ha ingyen feltudnék rá számokat rakni,mint legutoljára.Akkor is ingyen rakta fel rá apum,de gőzünk sincs,hogy hogyan.valaki esetleg eltudná magyarázni,hogy hogyan rakjak fel rá számokat?:s
2015. szept. 26. 14:46
1/1 anonim válasza:
Az iTunes ingyenes. Fel kell rakni a gépre és szinkronizálni kell vele az iPodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!