Vannak rajtam kívül olyanok a 14-18 éves korosztályon belül, akik rockot/ klasszikus rockot, metált, punkot hallgatnak?
Miért szeretitek ezeket a műfajokat? Milyen együtteseket hallgattok?
15L
Igen, vagyunk. Én 15 éves fiú vagyok, és VALÓDI metalt hallgatok, pl Manowar, Destruction, Amon Amarth, Death, Pegazus, Iron Maiden, stb.
Az ilyen asking alexandriát, meg hasonló emocore cuccokat ne keverjük ide legyetek szívesek, az nem metál, nem rock, ezek az együttesek rosszabbak, mint némely pop előadó.
Metalcore párti vagyok
Attila (igen, ez egy amerikai metalcore/deathcore banda), As I Lay Dying, The Devil Wears Prada, Miss May I, Motionless In White, Parkway Drive, Escape The Fate, Memphis May Fire, Of Mice And Men
16/f
Azért szeretem, mert szeretem ezeket a hangzásokat.
csak 12 vagyok :/ rockot haallgatok
Pl.:Black Veil Brides és imádom
Vannak ;) A rock örök és halhatatlan :DÉn egyszerűen imádom, minden tetszik benne, kiskoromtól kezdve ezeket a zenekarokat hallgatom :D
Kárpátia, Tankcsapda, Ossian, Alvin és a Mókusok, Black Veil Brides, Leander Rising, Leander Kills, Falling in Reverse, Bring Me The Horizon, System of a Down, Green Day, Nirvana, Nickelback, Road, Of Mice and Men, A Day to Remember, Dinamit, Slipknot, Children of Bodom, Depresszió, Edda, Kalapács, Fall out Boy, AcDc, KoRn,Linkin Park, Lord, Pokolgép, Three Days Grace, Skillet, Zorall
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!