Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak rajtam kívül olyanok a...

Vannak rajtam kívül olyanok a 14-18 éves korosztályon belül, akik rockot/ klasszikus rockot, metált, punkot hallgatnak?

Figyelt kérdés

Miért szeretitek ezeket a műfajokat? Milyen együtteseket hallgattok?

15L

2015. szept. 25. 20:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Az egyik legjobb barátom punk, és ő kedveltette meg velem ezeket a zenéket. Nekem rock, punk-rock.. bármi jöhet. Szeretem, mert jó a dallamuk és a szövegeknek is a legtöbbször van mondanivalója. Azóta már áttértem erre a punk stílusra (zenében, öltözködésben, gondolkodásban). Többnyire magyar bandákat hallgatok. The Grenma, HétköznaPI CSalódások, Road, Tankcsapda, Hatóságilag tilos, Rózsaszín pitbull, The Casualties, Alvin és a mókusok, Fegyelmező részleg, Perforált vakbélgyulladás, Slipknot, Green day, Asking Alexandria, Emmure, Escape the fate, Acidez.. Remélem tudtam segíteni. 15/L. :)
2015. szept. 28. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vagyunk. Én 15 éves fiú vagyok, és VALÓDI metalt hallgatok, pl Manowar, Destruction, Amon Amarth, Death, Pegazus, Iron Maiden, stb.

Az ilyen asking alexandriát, meg hasonló emocore cuccokat ne keverjük ide legyetek szívesek, az nem metál, nem rock, ezek az együttesek rosszabbak, mint némely pop előadó.

2015. szept. 29. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Metalcore párti vagyok

Attila (igen, ez egy amerikai metalcore/deathcore banda), As I Lay Dying, The Devil Wears Prada, Miss May I, Motionless In White, Parkway Drive, Escape The Fate, Memphis May Fire, Of Mice And Men

16/f

Azért szeretem, mert szeretem ezeket a hangzásokat.

2015. okt. 6. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

csak 12 vagyok :/ rockot haallgatok

Pl.:Black Veil Brides és imádom

2015. okt. 6. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Vannak ;) A rock örök és halhatatlan :DÉn egyszerűen imádom, minden tetszik benne, kiskoromtól kezdve ezeket a zenekarokat hallgatom :D

Kárpátia, Tankcsapda, Ossian, Alvin és a Mókusok, Black Veil Brides, Leander Rising, Leander Kills, Falling in Reverse, Bring Me The Horizon, System of a Down, Green Day, Nirvana, Nickelback, Road, Of Mice and Men, A Day to Remember, Dinamit, Slipknot, Children of Bodom, Depresszió, Edda, Kalapács, Fall out Boy, AcDc, KoRn,Linkin Park, Lord, Pokolgép, Three Days Grace, Skillet, Zorall

14L

2017. febr. 22. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A nirvanát erős túlzás rocknak nevezni.
2017. febr. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!