Mi lehet a zene címe a videoklip leírása alapján?
Nem sokat hallgattam de ha hallom vagy látom felismerem.
A videó a világűrben játszódik egy nő énekel az elején szkafanderben majd ruha nélkül.
Viva tv-n ment benne volt a top 10-ben és sokáig a top100-ban. Ha jól tudom Amerikában rögtön a lista elejére került!
Akkortáj adták amikor még az internetet távolról sem ismerték az emberek. Adták a sistem of a down-val. Még volt privategold :D Meg volt egy 3 betűs fehér emblémás másik csatorna ami ekkor jött be és adták azon is.
A zene hangszerei csipogásokból álltak és jó magas tiszta énekhangból. Úgy hallanám megint ezt a zenét. :D
Ez biztos nem az amire te gondolsz, de ez az egyetlen ami eszembe jutott..:)
Hát ez nem az! Egy szereplős volt a clip. És nem volt több zenéje abba maradt a pályafutása a popsztárnak vagy mi volt.
A háttérben csak egy űrhajó ablak és egy fehér sötét burkolat. Nem volt gravitáció.
Valami viva csárt, chart, shárt, vagy valami ilyen hangzású showban ment. Egy nő volt a vezetője és magyarúl mondta a ranglétrákat. Vagy 20 vagy 50 vagy 100 top zene volt 10:-12:00 között lehetett a legtöbbszőr hallani.
Sokra emlékszem csak a zene címére nem. Ha hallanám a címet sem ismerném fel. 15 éve keresem ezt a zenét. Mindig sajnáltam hogy a teletexről nem lehetett letölteni ezeket. :D A sega játék kazettájára! :D
Erre valamennyire illik a leírás, de biztos nem ez az mert ez még csak 10 éves:
Ezaz :D
Jem they
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!