Milyen punk zenéket ajánlotok?
Istenem annyi ilyen kérdést tesztek fel. Mért nem elég egy, amire mindenki válaszol, s te, meg akinek ilyen vagy ehhez hasonló kérdése van még, az pedig belenéz az olyan kérdésekbe, ahol punk bandákat kérdeztek. S csak találsz újjat. Ha nem, akkor meg ha új kérdést teszel fel, sem fogsz újat találni?
De tessék:
193. cella, 4skins, 82-es körzet, 88-as csoport, A-punk, Agnostic Front, Agydaganat, Aljas Kúszóbab, Alvin és a mókusok(pár szám), Anti-flag, Auróra, Aus Rotten, B.M.V., Babes In Toyland, Bad Religion, Barackca, Bácsörcser, Belga, Blondie, Böiler, Borz-Alom, Brigád, C.A.F.B., Chaos UK, Cockney Rejects, CPg, Csirkepogó, Csók és Könny, Deadline, Derkovbois, Die Toten Hosen, Discharge, Dropkick Murphys, Dühös elvtársak, Elemi állapot, Elitosztag, ETA, Fegyelmező Részleg, Flash, Flogging Molly, Fürgerókalábak, GBH, Habeas Corpus, Hatóságilag Tilos, Hátsó Szándék, HétköznaPI CSAlódások, Hisztéria, Ifjúgárdisták, Iszonyat, Junkies, Katéter, Kleenex/LiLiPUT, Konflikt, Kovbojok, Kretens, L7, Lecsa-punk, Lenin körút, Linx, Los Fastidios, Macskanadrág, Mad heads, Mig29, Misfits, N.V.Ú., Nefogazz, Nem Ajánlott, NOFX, Oi Polloi, Oxymoron, Panksapka, Pennywise, Perkele, Pilsner Oiquell, Prosectura, Purgen, QSS, Rammstein, Ramones, Rancid, Rózsaszín Pitbull, Serj Tankian, Sex Pistols, Sham 69, Ska-p, Slipknot, Snap-her, SS-Kaliert, System of a down, Tatu18, The Analogs, The Bussines, The Buttholes, The Casualties, The Clash, The Damned, The Devotchkas, The Distillers, The Exploited, The Locos, The Offspring, The Toy Dolls, The Unseen, The Vageenas, Tirpunk, Tolerancia, UK Subs, XRay-Spex, Yellow Spots...
L/17 Punklány
Nem csak punkot írtam, és bocs, nem akartam bunkó lenni :)
L/17 Punklány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!