Snoop dogg 2???
Erős túlzás... snoop dogg-nak vannak jó zenéi nem is egy!
De ez a Khalifa egy nagy rakás ...-se ér, oké füvezik keményen meg minden mert megteheti, de nem értem hogy mitől olyan nagy sztár, akármelyik zenéjét halgatom egy nagy trágyadomb, nem tudom mit teszik az embereknek a zenéjén hogy ennyi pénze van!
Elöbb meghalgatom SlimJesus-t!
Komolyan nem értem hogy az utóbbi pár évben vagy egy évtizedben mi történt a feka hip hop világgal!
80-as évek végén, 90-es évek eljén elindult a hip hop meg a rap ami még igazán jó volt aztán most ott tartunk hogy Wiz Khalifa.
Megmindeféle pop énekes feka eladja a zenéjét hip hopnak meg azt mondja hogy ő rapper...
Mondjuk ebben egyetértek az előzővel...
A mai rapperek inkább hiphop dívák mint rapperek. Inkább unatkozó füves gazdagok mint rapperek, manapság is a régebbi előadók a jók: 50, Tony Yayo, Lloyd Banks, Eminem, Snoop, Ice, Dre
A nagytöbbség viszont média prosti, elég messze vagyunk már sajnos az NWA, a WuTang, vagy éppen Tupac szintjétől.
# 13
Akkor a fekák több mint fele hasonléít snoopra?
Azért hatalmas külömbség van egy Ice Cube és egy Wiz Khalifa között...
Ice bizonyította hogy zseni, Wiz csak egy média celeb hip-hop/pop számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!