Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyoan tudnek zongorahoz jutni?

Hogyoan tudnek zongorahoz jutni?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nincs annyi penzem,hogy vegyek,es dolgozni se tudok,mert egyetemre jarok,es nincs mikor:(.

Sokszor kerestem a neten,hogy letezik e vmi palyazat ra,de nem talaltam!

A neten is keresgeltem,hogy van e esetleg olyan program,ami helyetesitene a billentyuzetet es hangokgat adna ki, vegulis ilyesmit is feltalalhattak,csak lehet hogy en nem tudok rola,ha valamelyik kerdesmre valaszt tudtok adni akkor leszti irjatok!

Koszonom elore is!

2010. márc. 13. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát vannak szoftveres szintetizátorok, amikkel elég élethű zongorahangokat lehet elérni, de ezek megszerzéséhez is pénzre van szükség, ráadásul nem árt egy MIDI vezérlő billentyűzet sem, ami megintcsak pénz.

A legegyszerűbb megoldás talán az, ha egy olcsóbb fajta digitális zongorára gyűjtessz össze. Nem szintetizátorra, hanem digitális zongorára. Azt hiszem nyolcvanezer forintért már lehet venni egész jó Yamahákat meg Korgokat.

2010. márc. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!