Tudnátok mondani Egor Kreed-hez hasonlnó előadókat?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön a pali stílusa, és érdeklne vannak-e még ilyen orosz előadók.#orosz #instant orgasm
2015. szept. 12. 18:37
1/5 anonim válasza:
Szia :D Jesszusom, azt hittem én vagyok az egyedüli magyar, aki ismeri Egor Kreedet XD Örülök, hogy nem :D Konkrétan hozzá hasonlót nem tudok most hirtelen mondani, de ajánlom, hogy nézd online a MuzTV (orosz zenecsatorna) műsorát, ott rábukkanhatsz még ilyenekre :)
2/5 anonim válasza:
Egyébként Egornak melyik dalai tetszenek? Mert az utóbbi időben elég nagy stílusváltáson esett át. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi első, utánanézek!
Igazából az összes.. :D
De felsorolok párat amiket különösebben imádok
Старлетка, Невеста, Самая Самая(legjobb!), Пазл, Надо Ли, Я Останусь(új száma:3), Заведи мой пульс
2015. okt. 9. 16:07
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam hallgatni a dalait! Konkrétan hasonlót nem tudok. De a BlackStaron belül rengeteg jó előadó van. Pl. Мот, L'ONE,Тимати
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!