Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a rocktörténet legjobb...

Melyik a rocktörténet legjobb gitárszólója?

Figyelt kérdés
Nem a konkrét hangszeres számokra gondolok, amelyekbe nincs ének, hanem olyan számokba, amelyekbe van gitárszóló... melyik a legjobb?
2015. szept. 8. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Nincs olyan hogy legjobb. Olyan hogy legjobb gitárszóló meg pláne nincs. Mindenkinek más a legjobb. Pl nekem egy Led Zeppelin gitárszóló lehet nem tetszene(már ha van a számaikban, nem tudom mert nem hallgatom), de egy jó kis Hammerfall gitárszóló (mondjuk az nem rock) meg igen.
2015. szept. 8. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Guns N' Roses - November Rain ( Video Original ) 4:12-

Queen - You don't fool me (1995) 2:25-

2015. szept. 9. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
A november rain szólójában mi a nagy puki?
2015. szept. 9. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen. Ugyanúgy, hogy évről évre más a világ szépe, de az is csak néhány ember szavazata alapján dől el. Írhatunk itt bármit, úgyis egyéni megítélés alapján születik a válasz. Talán egy 20-30 évre visszamenő közízlést követő kutatással lehetne erre választ adni.

De hogy válaszoljak, nekem talán Gary Moor -Over the hills and far away című dalában volt az a gitárszóló, amitől a mai napig is kiráz a hideg. Anno a Rockkalapács című műsor főcímzenéje is volt. Ez amolyan feledhetetlen, de biztosan van sok más, és sok más ember aki másképp gondolja.

Ezen kívül a Pink Floyd a Comfortaby Numb dalát adta elő a világhírű Pulse koncertjén egy olyan gitárszólóval a végén, amihez foghatót azóta sem hallottam/láttam.

2015. szept. 10. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:

4# voltam. Azért belinkelem, hátha érdekel valakit.

Ha nincs kedv végig hallgatni az első pár perc melankóliát, akkor 4:56-tól jön az a bizonyos szóló:

https://www.youtube.com/watch?v=vi7cuAjArRs

2015. szept. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!