Tudnátok mondani híres angol/brit zenészeket, bandákat, előadókat? (lent)
Figyelt kérdés
Angolra kell csinálni egy kisebb előadást brit előadókról, zenészekről, jöhet bármilyen műfaj.:D
The Beatles, Muse, John Lennon, Arctic Monkeys és One Direction van eddig. Ha tudtok még ilyeneket akkor írjatok, örülnék neki.
2015. szept. 5. 16:28
11/15 anonim válasza:
Én a Pink Floydról csináltam előadást :)
Amúgy Bítölsz (persze nem teljesen így kell ejteni, de ehhez áll a legközelebb). A "Bitliszt" felejtsd el.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megcsináltam az előadást a brit zenéről, bár kicsit másképo mint kérték.:D Elsősorban a Beatles-ről, meg az invázióról csináltam, aztán mellé még egy kicsit a mérföldkövekrő. (Black Sabbath, Queen, Deep Purple, Rolling Stones, Sex Pistols, meg ilyenek) Igazából a Pink Floyd teljesen kiment a fejemből, kár. Ma adom elő, remélem jó lesz:D
2015. szept. 10. 07:21
13/15 anonim válasza:
Na, jó lett?:) Én biztos örültem volna a témádnak (üdv: egy angoltanár:))
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, jó lett. Meglepődtem, mert nagyon tetszett a tanárnőnknek, és még a csoporttársaimnak is.:D Én is nagyon szerettem a témát :)
2015. szept. 11. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!