Csak én sírom vissza azokat az időket, mikor még a Beatles és a hozzájuk hasonló bandák voltak a toppon?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 17:18
1/5 anonim válasza:
Megértelek.:D Igazából én inkább a 80-90-es éveket élném, de sajnos nem abba születtem.
2/5 M.Viktóriaa válasza:
Nem... 13 éves vagyok. (lány) A barátaim rockot meg punkot hallgatnak.... Fogalmuk sincs milyen jó volt az élet régebben...
3/5 anonim válasza:
Mekkora szerencse, hogy neked 13 évesen pont van.
4/5 M.Viktóriaa válasza:
Nagyon sok könyvet olvastam a régi stílusokról... Nehogy azt hidd, hogy én is egy hülye liba vagyok... A szüleim 47 évesek és ugyan azokat a zenéket, filmeteket, könyveket szeretik, mint én. Elfújta a szél , Fösvény , Odüsszeia ...stb.
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, tudom, hogy az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!