Csak én hiányolom a 2008-2011 közötti zenéket?
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 21:10
1/8 kszk2 válasza:
Én a 2012-es zenéket hiányolom nagyon.
(2012 nagyon jó év volt számomra valószínűleg azért)
2/8 anonim válasza:
Én a 2004-től 2008-ig tartó időszak zenéit.
3/8 A kérdező kommentje:
#1: Nem rossz zenék ezek sem, de azért már lényegesen egy új stílust képviselnek, akár most is mehetnének a rádióban. Nekem a fent említett korszak volt a kedvencem (persze most nem beszélve azokról, amiket nem éltem meg). Még most is hiányoznak az akkori dalok, szeretem újrahallgatni őket - ellenben a mostaniakkal.
#2: Ezek szerint eddig senkivel nem egyezik az ízlésem... Tudnál linkelni azokból az évekből? :) Sajnos nem nagyon emlékszem rá, mert még csak 18 vagyok.
2015. szept. 2. 21:19
4/8 anonim válasza:
Nekem az "ősi" korszak hiányzik. Vagyis a '70-es és '80-as évek.
5/8 anonim válasza:
Nekem is a '70-es, '80-as évek:D
6/8 anonim válasza:
Nekem is a 70-80-as évek kinek hiányzik a mai sok szutyok szarban tocsogó zenének nem nevezhető fos
7/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, tényleg jó lehetett a '70-es, '80-as évek, ha ennyien szeretik. :) Nekem sajnos nem nagyon jön be, de lehet másképp volna, ha abba a korba születek... Ha nosztalgiázós, szerethető zenékről van szó, akkor nálam még mindig ez a korszak vezet. Lehet csak a stílusom változott, de 2011 óta mintha alig jönne ki valami jó. :S
2015. szept. 16. 02:07
8/8 anonim válasza:
Nekem a 18. század hiányzik. J.S. Bach még tudott zenét szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!