Milyen szintetizátort vegyek?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten akarok játszani (régebben zongoráztam egy keveset), de nem akarok rá sokat költeni, max 20 ezret. Tudom, hogy ennyiből nem lehet nagyon komolyat venni, de használtan már lehet egy nem túl rosszat szerintem. Fontos, hogy legalább 5 akkord legyen rajta, meg billenő billentyűk (vagy hogy hívják). Nem fontos a sok beállítás, csak hasonlítson minél jobban egy igazi zongorára. Milyeneket ajánlotok? Az is jó, ha mondtok oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, vagy hogy mire figyeljek általában.2010. márc. 11. 17:00
1/2 A kérdező kommentje:
2010. márc. 11. 17:34
2/2 anonim válasza:
A Yamaha éri meg leginkább. Bár én a helyedben erőteljesen gyűjtenék még ehhez... Mert kétszer ennyiért már simán vehetsz olyat, amin többszörösen mintavételezett zongorahangzások vannak. Meg egyéb finomságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!