Kinek hogy tetszett a Violetta Live?
Minden apró részletre kíváncsi vagyok. :)
Én imádtam.
Ez nem kerdes...:)
A koncert hatalmas volt! :)
Fantasztikus volt latni azokat a szemelyeket a szinpadon latni akikert mar jo reg ota oda vagyok,es a peldakepeimnek tartok :)
A dalok tokeletesek voltak,a tanc is.. minden.:)
Remek volt egyutt enekelni veluk :)
Kar hogy hatul ultem nagyon,de igyis hatalmas elmenyvolt,az a lenyeg hogy ott lehettem..Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot :) Koszonom Violetta Live!! :)
Leginkabb koszonom szepen Tininek,Jorgenak,Facunak,Diegonak,Candenak,Albanak,Samunak, es persze Mechinek!!.:) Eletre szoloelmeny volt :)
Bar a Te esperare cimu dalt hianyoltam,ahogy Ruggerot es Lodot is :) De igyis szuperek voltak a sracok :)
Szoval szamomra a koncert fantasztikus volt,teljesen elvarazsoltak a sracok,a tancosok,a dalok,az effektek,a zeneszek,minden:)
De ami a koncert utan tortent szamomra az hihetetlen: )
Facu alairta a kezemet,es egy lapra is autogramott adot,ahogy a lapra Cande is:)
Hú..életem leggyorsabb és leghihetetlenebb 3 napját éltem át. Tehát szép sorjában: augusztus 28- megérkeztem Budapestre. A Lord hotelben szálltunk meg, nem hiszem, hogy ismered, mivel nem egy 5 csillagos szálloda, de azért tűrhető volt. Tehát késő este érkeztem meg, elmentünk várost nézni. Lefotóztam magam ott, ahol pár órával azelőtt Mechi és Alba fotózkodott (wááá) majd megtaláltam a Budha Bar hotelt (5 csillagos), ahol a show fellépői szálltak meg. Kikönyörögtem a lelkem apámnak, de megérte, mert ott maradtunk egy keveset. Clara és Diego (gigamegawááá) pont akkor futottak be a szállodába, de (sajjjnoooos) nem álltak le autogrammokat adni. Ezután láttam Jorge-t az ajtóban mobilozni, de (gigamega saajjjnooos) ő se jött ki. Aztán Cande éppen akkor jött ki az anyukájával és ő tőle összejött egy autogramm és fotó is :333333 (szipoktam neki egy picit) Aztán másnap:augusztus 29- Koncert!!!!!!! Ááááááá! Mikor Tini leereszkedett a színpadra 2 dolgot tudtam meg: Megérte visszaszámolni, megérte sírdogálni két nappal a konci előtt, megérte belefirkálni a koncert időpontját a füzeteimbe, megérte várni.. megérte.. És azt, hogy sajna hihetetlen¨ül gyorsan el fog telni...
Ézután a tervezett másfél óra helyett, két, szörnyen gyors, de (számmomra) boldog óra következett.. Egyik szám közben, mikor a sokktól már tudtam gondolkodni, ránéztem az aréna másik felére, és azt gondoltam, hogy valahol ott visít/mosolyog/sírdogál az én virtuáis barátnőm :D Mondjuk a koncert alatt nem sírtam, arra nem volt időm, de nevetgélést persze hogy nem hagytam abba. Aztán aznap még egy autogramm összejött Samutól.. :3333333 ÍÍÍ! Aláírt poszter? :) Az szuper! Mondjuk én is vettem aláírt posztereket, de azok csak nyomtatva voltak, nem tudom, te milyenre gondoltál :)
Amúgy neked melyik rész tetszett a legjobban a koncertben? Még miket vettél?
Nekem az nagyon-de-nagyon bejött, mikor Tini azt kérte, emeljük fel a telóinkat, és mikor felnézett elakadt a szava :3333 Az olyan gyönnnyörű volt... meg az, mikor a végénél azt kiabáltuk, hogy vissza-vissza (mikor már tényleg elmentek), és Jorge olyan aranyosan vigyorgott :333333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!