Mr Busta és a Real Trill Music, youtube csatornáján, miért van hogy ha valaki ír egy hozzáoszlást még mielőtt megjelenne felül vizsgálják?
3 éve volt egy száma Bustának youtubeon amire rá ismertem az alapnál az egyik külföldi előadóéra, és még rajtam kívül sokan mások is, csak nem tudták honnan ismerős. Odaírtam alá, hogy honnan ismerős a hozzászólás nem jelent meg, de másnap Busta a videó aláírta hogy "A nagy okosoknak írnám, hogy ennek a számnak az alapjának semmi köze nincs a LIL WAYNE - Mirror ft. Bruno Mars című számhoz". Ha annyira Real akkor miért nem tűri a negatív kritikát, és miért kell minden hozzászólást, felül vizsgálni? Ja meg ez egy másik téma, ncore féltöltőit megfenyegette, meg a staff-ot hogy levágja a kezét, mert a moslékos lemezét valamelyik jó ember feltöltötte. XD
Bárki aki kicsit negatívabb, de teljesen normális hozzászólást ír, tiltja a francba.
Rohadt egy suttyó műmájer, aki bebizonyította, hogy csak a nála gyengébbekkel mer kikezdeni, de amúgy inkább a kékek mögé bújik.
Egy ilyen prosztó és ostoba embertől mit is várjunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!