16 éves fejjel gitározni tanulni?
Én kb. 9 hónap alatt tanultam meg alapszinteni gitározni, még most sem tudok sokkal jobban, tanárral tanultam, és javaslom, hogy inkább te is ezt válaszd, mert szerintem egyedül nagyon nehéz, de ahogy gondolod. Szerintem nem érdemes attól a zongorázást sem abbahagynod, én is zongoráztam a gitár tanulás mellett. Kár hogy eladtad. Sajnos gitározós videót nem tudok ajánlani. :/ Sok sikert a gitározáshoz!
16/L
Nincs olyan, hogy "alapszinten gitározni", ahogy olyan sincs, hogy "megtanulni gitározni".
Az meg, hogy élvezhető legyen...
Kinek?
Neked hamar az lesz, másnak lehet, hogy soha sem.
A gitáregyetem hulladék, eszedbe se jusson.
Nagy gitárhíróknak vannak jó oktatóvideóik, azokat érdemes nézegetni.
Internetről is meg lehet tanulni, én is onnan tanultam meg, 2 éve gitározok, és nagyon jól megy, a tábortűzi szintet kb 1 év alatt értem el
A gitáregyetem nem jó, semmit nem tanit, nagy ivben kerüld el az oldalt
Ez jó, sok helyen le lehet tölteni, de ha van rá lehetőség akkor érdemes megvenni
Ilyenem volt, nagyon hasznos könyv kezdésnek, érdemes ilyet is venni azt hiszem 1500 ft egy ilyen a Lidl-ben
Sok sikert 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!