Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 16 éves fejjel gitározni tanulni?

16 éves fejjel gitározni tanulni?

Figyelt kérdés
Már egészen kis korom óta szeretnék gitározni de sose jött össze... 3 évig szintetizátoroztam és elég jól ment, most eladtam és szeretnék egy akusztikus gitárt venni. Mennyi idő míg megtanulok alap szinten gitározni, esetleg, hogy élvezhető is legyen? Nem nagyon szeretnék tanárhoz menni? Internetről is lehetne tanulni? Milyen oldalakat illetve videókat ajánlotok? A gitár egyetem kezdésnek jó?
2015. aug. 28. 00:12
 1/4 BarbiBea válasza:

Én kb. 9 hónap alatt tanultam meg alapszinteni gitározni, még most sem tudok sokkal jobban, tanárral tanultam, és javaslom, hogy inkább te is ezt válaszd, mert szerintem egyedül nagyon nehéz, de ahogy gondolod. Szerintem nem érdemes attól a zongorázást sem abbahagynod, én is zongoráztam a gitár tanulás mellett. Kár hogy eladtad. Sajnos gitározós videót nem tudok ajánlani. :/ Sok sikert a gitározáshoz!

16/L

2015. aug. 28. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "alapszinten gitározni", ahogy olyan sincs, hogy "megtanulni gitározni".

Az meg, hogy élvezhető legyen...

Kinek?

Neked hamar az lesz, másnak lehet, hogy soha sem.

A gitáregyetem hulladék, eszedbe se jusson.

Nagy gitárhíróknak vannak jó oktatóvideóik, azokat érdemes nézegetni.

2015. aug. 28. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Siman meg tudsz tanulni magadtol ha mar billentyuztel. Gondolom az akkorelmeletet tudod, ez pedig nagy elony, meg a szolozashoz is konyitasz - feltetelezem. Bar harom ev azert kevesnek hangzik, de az alapod biztos meg van hozza, hogy relative hamar megtanulj rajta tabortuzi szinten.
2015. aug. 28. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Internetről is meg lehet tanulni, én is onnan tanultam meg, 2 éve gitározok, és nagyon jól megy, a tábortűzi szintet kb 1 év alatt értem el

A gitáregyetem nem jó, semmit nem tanit, nagy ivben kerüld el az oldalt

[link]

Ez jó, sok helyen le lehet tölteni, de ha van rá lehetőség akkor érdemes megvenni

[link]

Ilyenem volt, nagyon hasznos könyv kezdésnek, érdemes ilyet is venni azt hiszem 1500 ft egy ilyen a Lidl-ben

Sok sikert 16/f

2015. aug. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!