Szolfézstanulás otthon?
Nincs időm eljárni zeneiskolába,mert minden nap este érek haza,jelenleg pénzünk sincs magántanárra,de szeretném megszerezni minél előbb a kellő ismeretet,hogy utána elkezdhessek gitározni.Nem szeretnék ezalatt olyanokkal foglalkozni,hogy mikor ki halt meg,azt úgyis megkapom az iskolában,csakis a lényegre szeretnék koncentrálni anélkül lehetőleg,hogy beleöljek 2 évet,mert már így is 16 vagyok.Tudtok olyan alternatívát,esetleg oldalt vagy viszonylag olcsó
könyvet,amit könnyű megérteni?
Megjegyzés:igazából producer szeretnék lenni,ezért sem szeretnék annyit tökölni
és azon még nem gondolkodtál, hogy ha a szolfézsra, zeneelméletre nem is kell igazából sok időt elpazarolni, akkor miért vannak emberek, akik 6 éves koruktól kezdve zenei általánosba, utána konzervatórumba, utána főiskolára majd mesterképzésre járnak? tehát olyan 22 évet töltenek zenetanulással?
egyébként fejlesztgethetőek otthon is az ismeretek, pl. a Beischer vagy a Kesztler által írt összhangzattankönyvekkel, szolfézskönyv minden zeneműboltban van, kottát meg tanuld meg olvasni.
producer szeretnél lenni... mint kb. minden második 16 éves gyerek. csak ez nem olyan egyszerű, mintha eldöntenéd, hogy építőmunkás leszel.
egyáltalán mit tudsz a zenei produceri szakmáról? tudod, hogy egy zenei producer (zenei rendező) mit csinál?
25 éve vagyok a zenei szakmában, csináltam már mindent, producer is voltam, de valójában nem tudom, hogy ki és miért akar zenei producer lenne, egy olyan világban, ahol már szinte nem is adnak ki lemezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!