Van itt Magyarországon olyan zene bolt, mint az amerikai filmekben?
Figyelt kérdés
Oké, hogy Media Markt meg ilyenek vannak itt ahol lehet venni CD-ket, de nincs itt Magyarországon kifejezetten olyan bolt ahol csak CD-ket vagy zenészekről szóló filmeket, könyveket lehet venni? Tavaly voltam Londonban az Oxford Streeten a HMV-ben és olyan jó érzés volt, két emeletes üzlet csak CD-kkel meg DVD-kkel.. imádom a zenét és kíváncsi vagyok van-e itt az országunkban mert sajnos én még nem hallottam ilyenről, de aztán lehet csak nem vagyok jól informált.2015. aug. 24. 16:36
1/7 anonim válasza:
Volt régebben, Szegeden például kettő is. Az egyik egy országos hálózat volt, megszűnt. A nevére már sajnos nem emlékszem. Ráadásul emeletes volt. A másik a Fotex Records, most is van. Bár ők mással is foglalkoznak mellette. Az első, aminek elfelejtettem a nevét, az viszont kifejezetten zenei kiadványokat árult.
2/7 anonim válasza:
Olyan már sajnos nincs, de igazából Vigin Megastore-kategóriás boltok soha nem is voltak. Sosem volt annyira fejlett a hazai piac ezen területe, hogy bárkinek megérje. Ma pedig már pláne nincs ilyen, hiszen nincs már lemezipar.
3/7 anonim válasza:
Virgin MS volt anno Bp-en. A kilencvenes évek közepén nyílt meg, a Duna Plaza-ban, ami egész nagy volt (a hazai viszonylatokhoz képest)
4/7 A kérdező kommentje:
Kár, nagyon.. biztos vannak még rajtam kívül sokan olyan zeneimádók akiknek csodálatos érzés lenne egy ilyesmi üzletbe betennie a lábát. :) A válaszokat pedig köszönöm szépen, ment a zöld kéz mindenkinek!
2015. aug. 24. 20:06
5/7 anonim válasza:
Rhella: akkor tévedtem, és lemaradtam róla. Én Londonban jártam VM-ben, és igazából elképzelni se tudom, hogy egy ilyen kicsi országban, mint Magyarország, ennyire fejletlen zeneipari kultúrával valaha is lehetne ilyesmi
6/7 anonim válasza:
Nagyon szerettem odajárni, mert az addigi magyar üzletekhez képest a választék ég és föld volt. Az árak sem voltak elszállva, és sokszor voltak - nem minimális - árleszállítások és nem egymillió éves lemezekre. Nagyon sajnáltam, hogy vége, de hát nem csupán Mo-on, hanem Európában sorra zárta be az üzleteit akkor a cég.
7/7 anonim válasza:
Itthon is van ilyen üzlet, főleg Budapesten, de inkább a bekelit (kevésbé ismert nevén vinyl) boltok vannak elterjedve, itt egy frankó lista, a legtöbben árulnak cd-t is nagy mennyiségben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!