Enrique Iglesias hogy ilyen fiatalos?
Figyelt kérdés
39 éves és egyáltalán nem néz ki annyinak. Ha megnézel egy kb. ilyen idős férfit, közel sem ilyen. Mi a titka?
(I like it klipjében Pitbull szerintem idősebbnek néz ki, pedig ő csak 34 éves.)
2015. aug. 22. 12:20
1/2 anonim válasza:
39 év az nem olyan sok. Sok férfi néz ki fiatalabbnak, mint amennyi...ez főleg az arcberendezéstől függ. A kisebb ráncok nem látszanak a képernyőn. Nézz rá pl. Billie Joe Armstrongra. 43 éves, és még mindig kölyökképe van :D
Pitbull amúgy szerintem csak azért néz ki idősebbnek, mert kopasz...és az arcvonásai. Olyan "öregesek"...
Ott van például Louis De Funes. Ő fiatalon is öregnek nézett ki. Szerintem öreg fejjel született :D
2/2 anonim válasza:
Nelly 47-éves és sármosabb mint 20-évvel ezelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!