Hang tisztító/szűrő program?
Sziasztok. El is mondom a lényeget. Nemrég megtaláltam azt a zenét amit régóta keresek már, mert csupán a dallamra emlékeztem, sem a nevét, sem az előadót, semmit nem ismertem (Christian Henson - Love Waltz). Az eredeti nem tetszik, de a Piano verzió nagyon is. 2 normálisabb Piano verziót találtam, de az egyiknél maga a zongora hangja nem tetszik, a másik perfect, mert hasonlít a Holdhercegnőben is hallható zongora hangjára, szép hangja van, viszont az előadó sajnos olyan minőségben vette fel, hogy közben egy "sustorgó" zaj hallatszik, gondolom rossz minőségű mikrofon.
Itt is van:
https://www.youtube.com/watch?v=kzLg-Pnxk2A
Itt ti magatok is hallhatjátok a problémát.
Abban kérném a segítségeteket, tudnátok javasolni olyan programot amivel manuálisan (lehetőleg minimális hangtechnikai tudással), vagy automatikusan korrigálhatom ezt a problémát? Nagy segítség lenne, és a válaszokat előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!