Kicsit rosszul érzem magam, hogy az én korosztályomban (16 év körüliek) nem hallgat senki ilyesfajta zenét...Remélem azért van pár ember, akinek egyezik az ízlése az enyémmel.
Naponta hallgatok olyanokat mint Break on Through, Waiting for the Sun, Wild Child és még sorolhatnám.
Szomorúan látom azt, amit te is, hogy az emberek áttértek ezekre a zenének nem nevezhető elektronikus csörömpölésre, és ha kell egy 60-70-es évekből egy klasszikus rock bandát mondani, akkor mindenki a Beatles-t, vagy a Stones-t említi... Pont a múltkor néztem, hogy a Rolling Stones nevű magazin kidobott egy cikket, amiben összegyűjtötték minden idők legjobb 100 bandáját, és szomorúan láttam hogy a The Doors nem volt benne.
2015. aug. 22. 13:29
3/13 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök hogy azért vagytok egy kevesen. :) Nekem az szokott rosszul esni, amikor említem a Doors-t valakinek, tök furcsán néz rám, hogy az meg mi a fene...szívesen megismerkednék pár ilyen emberrel, akinek hasonló az ízlése az enyémhez! :)
2015. aug. 24. 12:21
4/13 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a Doors-t :) és csak régebbi zenekarokat hallgatok :) 17/L
ha szeretnél írj nyugodtan :)
2015. aug. 25. 11:55
5/13 anonim válasza:
Kedvenc együttesem, majdnem tíz éve. :) 17L vagyok amúgy
2015. szept. 6. 23:57
6/13 anonim válasza:
én 15 vagyok és a szobám a képeivel van kitapétázva
2015. okt. 11. 14:44
7/13 b0ss válasza:
Imáááádooom!!!
Sőt van egy osztálytársam is, aki szintén nagy The Doors rajongó plusz ő is inkább a régebbi rock bandákat szereti (mint én).
2016. febr. 18. 17:10
8/13 anonim válasza:
később írok, de én is nagyon szeretem. Viszont nekem eddig szerencsém volt, akiknél említettem, azok ismerték. :)
egy 15 éves lány
Oh.
Meg van itt Budapesten a The Doors emlékzenekar, vagy emlékkoncert. Még nem voltam egy fellépésükön sem, de már nagyon szeretnék. Ott biztos lennének még hasonló zeneszerető emberek.
2016. febr. 21. 00:03
9/13 anonim válasza:
Én a helyedben annyira nem lennék meglepve. Hisz már vagy 50 éves lesz lassan a zene. Én szeretem egyébként,bár idősebb vagyok, mint te szám szerint a 21-et taposom de mindenkinek más az ízlése. Példéul volt, aki hasonló zenéket szeretett mint én, mégse jöttem ki vele... Szóval nem feltétlen a zene alapján kell választani, de ha nagyon akarsz (én is csak azt tudom mondani, mint az előző válaszoló) menj el a Doors emlékzenekar egyik koncertjére, elég jó [link]
2017. márc. 13. 21:30
10/13 anonim válasza:
Imádom őket, Jim Morrison képeivel van teletapétázva a szobám. Nem csak tehetséges zenész, de fantasztikus költő is volt. 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!