Tudnátok ajánlani egy ilyen programot?
Egy olyan programot keresek, ami az mp3 fájlokhoz hozzárendeli az előadót, a szám címét és esetleg az albumborítót. Sok zeném van, ami régebben le lett töltve és tudom mi az a szám, de szimplán a fájl címében található meg minden adat, ezért a telefonon ez csak átláthatatlan krix-krax. Erre kéne megoldás! :)
Köszi a segítséget! :)
Ha csatlakozol az internetre, a legtöbb médialejátszó igyekszik megkeresni hozzá az adatokat.
De szerintem is egyszerűbb megoldás újra leszedni a számokat, mint egyesével beírogatni. Természetesen mivel az eredeti hanghordozó gondolom a birtokodban van, csak biztonsági másolatnak, mielőtt valamelyik moderátor azt hiszi, hogy illegális cselekményre bíztatlak :DD. Ha van nCore-od, az a legegyszerűbb, ott minden fent van, két katt és már jön is le. Ha nincs ott van pl. az mp3clan weboldal, de ha egyszerűen google-be beírod a szám címét és hogy mp3, 90%-ban megtalálja egyből. (Van pár kamu oldal is, sajnos).
Még érdemes azt kipróbálni, hogy beírod a számcímet "X Előadó - Y dal" és utána írod, hogy zippy. A zippyshare egy gyors és megbízható fájlmegosztó oldal, pillanatok alatt lejön amit akarsz.
De ha mindenáron meg akarod tartani a régi fájlokat, itt van pár program, amivel könnyen szerkesztheted az adatait:
Értem, köszönöm szépen! :)
Azért mertem erre rákérdezni, mert korábban a Winamp program tudott olyat, hogy a tulajdonságokra rákattintva kérhetted, hogy ismerje fel a dalt és töltse ki a mezőket. :)
Reméltem, hogy létezik egy program, ami ezt komolyabban csinálja és esetleg albumborítóval együtt csatolja is a fájlhoz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!