Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van kedvenc Green day számotok?

Van kedvenc Green day számotok?

Figyelt kérdés

2015. aug. 15. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem az összes. :)
2016. jún. 17. 18:07
 12/16 anonim válasza:

Soroljak fel vagy 250 számot?! :D Mindegyiket szeretem valamiért. Talán a Brain Stew a nr.1, de nem tudom ezt se egyértelműen kijelenteni.

Most az új dalra - Bang Bang - kattantam rá. Zseniális! Alig várom, hogy okt. 7-e legyen és megjelenjen az új album :D

2016. aug. 20. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, a Bang, bang tényleg jó lett, visszahozza a régi idők Green Day-jét, azt az érzést, amit én is nagyon szerettem bennük. Nekem most momentán ez a favoritom tőlük, nem monstani dal, de valamiért bejön.

https://www.youtube.com/watch?v=Fv2SZ_aw5SU

2016. aug. 22. 09:11
 14/16 anonim válasza:
Boulevard Of Broken Dreams, Jesus Of Suburbia, Holiday, American Idiot, Kill The DJ, Last Of The American Girls, When I Come Around, Oh Love, Know Your Enemy, Wake Me Up When September Ends, 21 Guns, Basket Case. Ezt nagyjából minden nap hallgatom. :)
2016. szept. 5. 18:51
 15/16 anonim válasza:
Why do you want him, 10 hours, disappearing boy, android, one of my lies, 2000 light years away, longview, basket case, welcome to paradise, When I come around (talán ez a legnagyobb kedvenc), brain stew, walking contradaction, hitchin a ride, redundant, good riddance, american idiot, holiday, Boulevard of broken Dreams, jesus of suburbia (másik nagy kedvenc), wake Me Up When september ends, whatsername, 21st century breakdown, Know your enemy, little girl, last of the american girls (ez a legkülönlegesebb nekem), bang bang, revolution radio, still breathing. Remélem semmit nem hagytam ki. GD 4ever <3
2017. jún. 30. 00:50
 16/16 anonim válasza:
*1000 hours
2017. jún. 30. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!