Vannak itt olyan (15-17) fiúk akik szívesen alapítanának egy metal bandát?
Figyelt kérdés
Én már többször is merengtéma ezen a dolgon, hívj nagyon szeretnék valami sajátot és maradandót alkotni. Tehát én Metallica, Slayer, Megadeth, Mötley Crüe, Ac-dc, Led Zeppelin, van Halen-en környékén mozgok. Ezeknél durvábbát nem nagyon akarnék írni. Én mint basszsugitaros lennék a bandában. Nincs nagy tapasztalatom tehát együtt kéne tanulnunk. Akik dobol, gitározik vagy esetleg csak énekelni akar az írjon nekem privátban és megdumaljuk. Ja és akár lányok is nyugodtan jelentkezhetnek ha akarnak ebből a korosztalybol.2015. aug. 14. 23:15
2/2 A kérdező kommentje:
Pesten
2015. aug. 15. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!