Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy megszervezzünk egy olyan bulit valamelyik erdőben, mint amilyen Adam Lambert "If I Had You" videoklipjében van?

Figyelt kérdés

www.youtube.com/watch?v=wmXQFwlD7vk

A kérdés elméleti, szóval: lehetséges?

Szükségünk lenne pár nagy teljesítményű hordozható energiaforrásra vagy nagyon hosszú hosszabbítókra a hangfalak végett; na a neonfényeket már én se tudom, hogy oldanánk meg. Szerintetek?

2015. aug. 9. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Áramfejlesztő mellett bármi lehetséges. Hangtechnikai szükséglet attól függ mennyien lennétek. 5 ember miatt nem érdemes komolyabb hangtechnikát kivinni az erdőbe. Bár lenne elképzelésem én mit vinnék azon van neon is meg ritmusra villog..diy boomboxnak hívják :)
2015. aug. 9. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is valahogy igy gondoltam. Technikailag meoldható lenne, ha egyszer ők már megoldották. De engem főként az érdekel, hogy kinek lenne kedve eljönni?
2015. aug. 12. 20:54
 3/5 A kérdező kommentje:
*megoldható, elgépeltem
2015. aug. 12. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt azért nem lenne egyszerű megszervezni. Inkább megyén belülre, vagy lehetőség szerint városon belülre lehetne korlátozódni.

Facebook csoport megnyitás..fenyvesbuli főcím alatt lehet várni az résztvevőket :D

2015. aug. 12. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
usite.hu/x/12670 Ilyen az épített hordozható hangrendszerem ha kíváncsi vagy rá, vagyis itt tartok most. :D
2015. aug. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!