Hogyan csináljak NetRádiót?
Figyelt kérdés
Hát nekem az lenne a gondom hogy felrakom a winampot meg dps plugin dnas meg ilyesmi amivel régen ment de később nem tudott csatlakozni most meg azt írja ki h hiányzik vmilyen fájl.
Vki pls kirakna linkeket ahonnan letudom tölteni a müködő párosítást? köszi előre is
UPDATE:
találtam egy verziót ami jó de még mindig nem tudom elinditani az ip-mel, de localhostal működik de arra meg mások nem tudnak felmenni nem?
2010. márc. 8. 14:34
1/2 A kérdező kommentje:
most a listen2myradioval probálkozok és az megy meg minden.
nem tudjátok h lehet ilyen mini windows media player izéket beilleszteni oldalra vagyis milyen kód kell hozzá h a rádiómat játssza köszi előre is
2010. márc. 8. 14:35
2/2 anonim válasza:
Guglizd ki :D (google.hu hidd el hasznos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!