Busta vagy Kis Grófo a mai magyar popzene királya?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 19:20
11/27 anonim válasza:
Minek Gófó meg meg annyi mulatós? Semmi érzés nincs benne, azért Busta zenéje tele van érzésekkel. Nem káromkodna ha nem lenne miért! De ti is meg mindenki káromkodik, akkor ez no problem. Nekem végül is Busta a kedvencem, de Awful sem rossz!
14/27 anonim válasza:
11#
Ez a refrén annyira gyönyörű.
"Mutatom a fukkot
Rakd fel az ujjad
Mutatom a fukkot
A refrénem fújjad
Mutatom a fukkot
Kifeszített ujjal
Mutatom a fukkot"
Tele van érzésekkel.
15/27 anonim válasza:
ezen refrénen hány percig gondolkodhatott? ha egyáltalán tud.
16/27 A kérdező kommentje:
Ezt biztos nem ő írta, túl összetett és mélyenszántó.
2015. aug. 22. 15:13
17/27 anonim válasza:
Azért Busta komolyan veszi a munkáját! Ő minden évben új albummal jelentkeznil, ami másnak nehéz. Én nem vagyok olyan mint tik hogy amelyik előadó nem tetszik az lejárom, Grófó nem tetszik mert szarok a zenéjei. Nem akarok róla mondani sem lejáratót írni mert felesleges, úgyis nincs olyan előadó akiről ne lehessen mit mondani. Hiába lejárjátok Bustát, de a többi rapper sem különb!
18/27 anonim válasza:
Én is tudom mondani hogy, milyen hülyeség refrén ez gyerekek! O dali dali dali
dali dali léj
O dali dali dali
dali dali léj
O dali dali dali
dali dali léj. :D Ez csupa jajgatás.
19/27 anonim válasza:
még az is értelmesebb mint a megeszik a gec*met. Persze , hogy ki ad egy csomó lemezt csak azok kb semmiről nem szólnak, csak hülyíti a kis gyerekeket.
20/27 anonim válasza:
Megeszik a ge×cimet, az a kedvenc számom eggyike. Inkább hallgassam Bustát mint azt a jajgatós grofót. Az bu×zi zene. Neki csak mindig mulatásról szól a zene, de viszont Bustának van pörgős, lassú tényleg jó és értelmes zenéi vannak. Awfulnak is és 2arcnak is. Ti nem is hallgassátok de tudtok hü×lye véleményt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!