Hogy a ló. Szba tanítsak meg valakit énekelni?
Figyelt kérdés
Jó hangja van, de hamis és halk. Hallom, hogy mit kéne másképp, csak nem tudom elmagyarázni, mivel én a büdös életbe soha nem énekeltem se halkan se hamisan. Nem tudom, hogy én hogyan csiálom, ezért fogalam nincs, mit mondjak neki, vagy mit mutogassak és hogyan. Valaki segítsen... köszi.2015. aug. 4. 18:53
1/4 anonim válasza:
Ha hamisan énekel, akkor nemcsak a hangjával, de a hallásával is gond lehet. Adj neki egy hangot, és kérd, hogy énekelje vissza. Ha sokáig gyakoroljátok, akkor talán fejlődik valamit.
3/4 A kérdező kommentje:
Első!
Oké, köszi. Kipróbáljuk. Holnap megírom hogy ment, aztán/közben várom a többi tanácsot. :)
Utolsónak meg csak annyit, hogy nézd meg a mai "popsztárokat" 100-ból 1 születik úgy, hogy tud énekelni. A többit "tanítják" és szarok. Szóval mindenkit meg lehet tanítani énekelni, és akinek ilyen hangja van, mint Neki, azt kár lenne nem megtanítani, hogy erőteljesebb legyen és ne legyen hamis, mert tényleg csak ennyi a gond.
2015. aug. 4. 22:42
4/4 anonim válasza:
Tudsz énekelni? Énektanár vagy?
Akkor meg mit kontárkodsz a dologba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!