Nagyon fontos! Felismeri valaki ezt a dalt?
Figyelt kérdés
Nagyjából 10 éve hallottam, sokat adták a rádióban, azóta keresem, de sem az előadóra, sem a címére nem emlékszem. Azt hiszem, csak zongora van benne. Megpróbáltam egy részét eljátszani egy aprócska szintetizátoron, a minőség borzalmas, ráadásul itt-ott hamis is, de többre nem sikerült futnia. Remélem ez is elég lesz.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna mondani valamit, tényleg nagyon meg szeretném találni, de így midnenféle info nélkül semmire sem jutok, pedig hónapok óta keresem.
2015. aug. 3. 18:42
1/8 anonim válasza:
Első körben nekem a Trance Allstars jutott eszembe, viszont jó volna még annyit tudni, hogy mely stílusirányzatban található meg. Illetve volt-e benne énekhang?
2/8 A kérdező kommentje:
Talán kalsszikusnak mondanám. Nagyon rég hallottam már, de valamiért a nyakamat teszem rá, hogy ének nem volt benne. Megnéztem a Trance Allstars-t, de nem találtam meg náluk.
2015. aug. 4. 08:23
3/8 anonim válasza:
Ha van androidos telód akkor szedd le a soundhound-ott és ha hallod akár hol bekapcsolod és odatartod
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam hallani már sehol, utoljára kb 10 éve hallottam rádióban, ahogy írtam is. Próbáltam felismertetni azt, amit eljátszottam, egy másik odlalon pedig elfütyültem, de mintha nem is létezne ez a dal, senki és semmi nem tud róla semmit.
2015. aug. 4. 09:11
5/8 anonim válasza:
Sajnálom reggel 7-óta keresgélek... De semmi...
6/8 A kérdező kommentje:
Annyira aranyos vagy, hogy ennyire próbálkozol, már ez is több, mint ameddig az elmúlt hónapokban jutottam.
2015. aug. 4. 12:11
7/8 anonim válasza:
Ha jól tippelem a hallottak alapján ez nagyon úgy tűnik a Flashdance Love's Theme lesz. Remélem tudtam segíteni. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Úristen, nagyon köszönöm! *-*
2015. aug. 18. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!