Asking Alexandria rajongók! Szerintetek Danny Worsnop nem bánta meg, hogy kilépett a bandából?
Nem fog hiányozni szerintem sok embernek, bár nekem nem volt vele gondom
de hallgattam az új énekessel és vhogy jobban tetszett
fel is oszolhatnának popmetál foshadékok
hallgassatok inkább panterát meg slayert
popmetál? wtf? Rádférne egy alapos felvilágosító óraa műfajokról, és arról hogy mi az a jóféle zene....-.-
Amúgy Denis nem emlegethető egy lapon Dannyvel. Az egyetlen ami hiányzik a the black albumról, azok régi jó gitárszólók. Ezt az apróságot leszámítva zseniális az album, Denis jobb. Miért nem maradhatott olyan Danny mint a the final episodeban? :( Akkor nem nézne úgy ki mint egy 60 éves. :/ basszus 25 éves, és nézzetek már rá... amúgy miért ment át metalcoreról countryra? :O
mert megakarta mutatni, hogy milyen qrva nagy enekes... ami a metalcoreban nem mutatkozik meg:)
eleinte nem tetszett Denis, de a black album tenyleg qrvajo
aztan majd aug vegen Zamardiban kiderul, hogy eloben mit tud ez a gyerek, mert lehet kikurt hamis lesz az egesz es erotlen 😃
érdekes lesz tőle a black album, főleg ha már nem is akar screamelni :D
meg hát 1-2 szám róla szól xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!