Tudnátok ajánlani olyan együtteseket, előadókat, akik az ízlésemnek megfelelő zenét játszanak? (lent)
Régebben, úgy 12-13 évesen általában popot és a manapság népszerű zenéket hallgattam, a One Direction volt a kedvenc bandám. De most már valahogy teljesen hidegen hagy ez a zenei stílus, és már egyáltalán nem hallgatok ilyesmiket, úgy érzem, kinőttem ebből. Most nincsenek kedvenceim, van pár szám, amit szeretek, de ennyi..és egyszerűen nem találok egy olyan bandát vagy énekest, akinek a zenéi kifejezik az érzéseimet, amikről úgy érzem, hogy tényleg nekem szólnak, van mondanivalójuk, stb. Leginkább a rockot és ennek a műfajnak a különféle irányzatait hallgatom most, ez tetszik. Szóval tudnátok olyan énekeseket/előadókat ajánlani, akinek a zenéinek van mondanivalója, tartalma, és nem csak a szerelemről szólnak a számai? A nagyon nyálas, csöpögős szerelmes számokat nem szeretem.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!