Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitározni egy nagyon alap...

Gitározni egy nagyon alap szinten meg lehet tanulni itthon?

Figyelt kérdés

Van egy gitárja apámnak és én meg naivan azt gondoltam, hogy elkezdtem megtanulni az alap akkordokat és majd de király leszek. De rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű. Van olyan, ahol 6 ponton kell lefogni a húrokat, de csak 5 ujjam van... Plusz majd, ha ezek megvannak, van egy dal, amit szeretnék megtanulni. De kottaolvasásban is elkelne a segítség.

Soha se zenéltem semmilyen hangszeren, szolfézsra se jártam, semmi. De úgy gondoltam ideje elkezdeni így 17 éves fejjel, amíg nyári szünet van.

Előre is köszönöm a válaszokat, a segítséget. :)

2015. aug. 1. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amikor 6 ponton kell lefogni az egy barrés akkord

magasabb szintre is el lehet jutni, akár zenekari gitárosként is játszhatsz olyan tudással amit otthon szerezhetsz

tabok között lehet olyat találni amit lelehet játszani egy guitarpro nevű progival, ennek ingyenes verziója a tuxguitar

tábortűzi dalokat könnyen meg lehet tanulni játszani

nekem a cifra club jött be youtubeon

https://www.youtube.com/user/CifraClub

itt inkább dalokat érdemes tanulni, mivel a zeneelméletet nehéz megtanulni mert spanyolul beszélnek

2015. aug. 3. 13:15
 12/13 anonim válasza:
gitaregyetem.hu :) a leghíresebb (egyszerű) dalok, akkordok, skálák és sok-sok ujjgyakorlat :) megéri elkezdeni!
2015. aug. 17. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Bármi,csak az atomgagyi gitáregyetem.hu ne.
2015. aug. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!