Szerintetek ezeknek az énekesnőknek melyek a legjobb albumai?
Madonna: 2003 American Life album. Én személy szerint ezt szeretem a legjobban.
A többieknek nem ismerem az albumjaikat csak pár számuk van ami tetszik.
Beyoncénak az összes albumát szeretem ;) Szerintem nagyon tehetséges, fantasztikus hanggal :)
Neked melyik album tetszik?
Nekem Madonnától a "Ray of Light" (1998) és a "Music" (2000) a kedvencem, de igazság szerint az összes albumát nagyon szeretem. Rihannától a 2010-es Loud lemezét szeretem nagyon, Kylie Minoguetól pedig a szintén 2010-es "Aphrodite"-t. A másik két előadót nem hallgatom annyit, viszont Beyoncé albumai közül szerintem az "I Am… Sasha Fierce" és a "4" lemezeken vannak a legjobb számai (legalábbis amik nekem a legjobban tetszenek). JL régi zenéit jobban szeretem, így neki inkább a régi albumai, mint a "This Is Me... Then" vagy a "Rebirth" jönnek inkább be.
Minden esetre Madonna összes albumát érdemes leszedni, én mindegyiken találtam legalább két-három dalt amik örök kedvencek maradnak és bárhol bármikor tudom hallgatni.
Madonna: Confessions On a Dancefloor
Beyoncé: BEYONCÉ
Rihanna: Unapologetic
Jennifer Lopez: A.K.A.
Kylie Minogue: X
Szia.
Madonna;Rebel Heart,Ray of Light,American Life,Confession On A Dance Floor,Like a Prayer,Erotica,de igazából az összes.
Madonnától a True Blue
Beyoncénak szerintem nincs jó albuma
Rihannától az első három, mondjuk szerintem sokat vesztett az eredetiségéből a harmadikra, amikorra mintha egy Britney-klón lett volna belőle, de attól még jó
Jennifer Lopeztől csak a kislemezdalait ismerem, azok 2000-2002 körül tetszettek
Kylie-nak a nyolcvanas évekbeliek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!