Egy fiúnak csengőhangnak?
Figyelt kérdés
Milyen benyomást kelt bennetek, ha egy fiú iPhonejának a csengőhangja Sade - Smooth operator?2015. júl. 27. 22:57
1/5 anonim válasza:
Nem szereti a metált...tehát nem igazán jön be, de igazán az ő dolga:D
2/5 A kérdező kommentje:
Metál. Elég távol van tőlem. Igazából nem is ez a szám a kedvencem, de valamiért bejön csengőhangnak. Csak nem akarom azért, hogy mások hülyének nézzenek, mert elég sokat csörgök.
2015. júl. 27. 23:08
3/5 anonim válasza:
egyes, miért ne szerethetné? attól, hogy valakinek nem egy metál szám a csengőhangja még szeretheti
4/5 anonim válasza:
Azt egy szóval se mondtam:) A véleményemet kérdezet, megkapta. Annyi volt, hogy nekem nem jön annyira be, nem jelenti azt hogy neki nem tetszhet, csengőhangnak nem jó. Oda is írtam, hogy az ő dolga, ne érdekelje, hogy mások mit gondolnak:D
5/5 anonim válasza:
Jaj bocsánat, nem tudok olvasni! Jó szeretheti, de nekem ez lett volna az első gondolatom, nem gondolkodtam volna nagyon át mondjuk hazafelé a buszon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!