Konkrétan milyen dalokat ajánlanátok, amiket letölthetek a netről?
ez egy olyan honlap, aminek segítségével bármilyen zenét le tudsz tölteni a youtube-ról vagy szerintem másmilyen videomegosztóról is.
menj arra, hogy download videos, ott lesz 3 lépés, az elsőben másold be a youtube linket (URL címet), a másodikban a sok izé között menj arra, hogy mp3, a harmadikbe meg írd be az e-mail címed, enter, és vársz :D
aztán elküldi az e-mail címedre, de gondolom innentől kezdve menni fog. na :D
Bocsi de még egy picit tudnál segíteni, mert én ebben még nem vagyok olyan jó..
A telefonomra szeretnék zenét letölteni:)
előre is köszi!
Zenéket nem tudok javasolni, mert nem ismerem a zenei ízlésedet. A belinkelt oldalról azonban (ha beregisztrálsz) annyi zenét töltesz le, amennyit csak akarsz.
Ajánlom továbbá figyelmedbe a következő programokat:
YouTube Downloader /ingyenes/
Ez egy olyan program, ami eleve csak a hangot szedi le a YouTube-ról, nem kell letölteni a teljes klipet.
Free Download Manager /ingyenes/
Bármit le tudsz vele tölteni bárhonnan. Könnyen kezelhető.
Easy MP3 Recorder /fizetős/
Zenéket tudsz vele átalakítani mindenféle formátumra. Akkor igazán hasznos, ha mondjuk nincs YouTube Downloader a gépeden és le kell töltened a teljes klipet. A program az átalakított hanganyagot külön mappába menti, ami beállítástól függően lehet bármelyik. Használhatod még olyan weboldalaknál, melyeken csak hallgatni lehet a zenéket, letölteni nem. De ezt inkább nem részletezem.
Ami pedig a telefont illeti, ha adatkábeles a készüléked, akkor nyert ügyed van. A számítógépen ugyanis csak MP3-ban tárolhatod a zenéidet, audioba legfeljebb csak CD-re tudod kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!