Torokéneklés tanulása?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mennyire nehéz megtanulni, és mennyi idő? tudom jó pap holtig tanul... de azért mégis mennyi az az idő amikor már elmondhatom, hogy tudok valamit?2015. júl. 23. 01:01
1/5 anonim válasza:
Attól függ pontosan mire gondolsz, mert ilyen tudomásom szerint semmilyen szakkifejezés nem hangzik így :) (magánéneket oktatok..) Ki mondta neked ezt a kifejezést és Te mire gondolsz pontosan? (amúgy független mindentől mondom, hogy otthon tanulni nem jó, én is azt csináltam csitriként és tönkrement a hangom, mert nem volt szaktanár mellettem, aki irányított... egy évig nem volt hangom, és csak egy klasszikus énektanár tudta visszahozni)
2/5 anonim válasza:
Jobb tanárral és még úgy is nehéz, eléggé igénybe veszi a hangszálakat. Az, hogy meddig tart nagyjából megtanulni, elsősorban az egyéni képességektől függ, ismerek olyat, aki viszonylag hamar belejött, meg olyat is, akinek több hónap alatt sem sikerült ráéreznie.
3/5 A kérdező kommentje:
2015. júl. 26. 20:05
5/5 anonim válasza:
nem tudom meg relevans e de egyebkent otthon is tanulhato, egesz egyszeru es biztonsagos(!!!) cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!