Ha megjelenik egy új albuma annak az együttesnek, amit nagyon szeretsz, mit teszel?
Figyelt kérdés
Letöltöd, és mindent kis méretre állítasz, és úgy hallgatod, hogy közben nézed a falat, és próbálod megérteni, hogy mi a mondanivalója? Hogyan hallgatod meg, és mit csinálsz közben?2010. márc. 6. 00:50
1/4 anonim válasza:
Hát én fejhallgatóval hallgatom, és közben olvasgatni szoktam. Ha van az új albumon pár régi szám, azokat át szoktam ugrani.
2/4 anonim válasza:
Én nem tudok (nem szeretek) úgy zenét hallgatni, hogy közben mást csinálok. Olyankor minden porcikámmal a zenére koncentrálok. Az, hogy csak a háttérben szóljon, mikor mással foglalatoskodom, nem jó.
Figyelem a zenét, a dallamot, és természetesen a szöveget.
Elemezgetem!
3/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm!
2010. márc. 6. 10:27
4/4 A kérdező kommentje:
És egymás után hallgatod a számokat közvetlenül, vagy van olyan, hogy pl a felét ma, a felét holnap?
2010. márc. 6. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!