Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Leander...

Mi a véleményetek a Leander Rising bandáról?

Figyelt kérdés

2015. júl. 22. 09:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rajongó , de eltudom hallgatni ha nem adatik éppen jobb a fáról :> viharom tavaszom & a szomorú vasárnap jönnek be leginkább , azokat betettem a kedvenceim közé.
2015. júl. 23. 21:05
 12/12 Trevor. ***** válasza:
68%

A legjobb magyar rock zenekar. 1-2 éve ismerhettem meg őket és azonnal megszerettem. Olyan érzéseket ad át a zenéjük, mint semmi más. Ráadásul magyar nyelvű, ami külön plusz. Rendkívül sajnálom, hogy feloszlottak, most van Leander Kills, ami nem rossz, de még mindig nem az az igazi Leander fucking Rising, amit anno úgy megszerettem. Szinte az összes számukat imádom (angol nyelvűek nem jöttek át, így pl. a Take me sem tetszik), ritka az ilyen zenekar.

#4 A gagyi tinizene a Mr. Pukta meg egyéb szarok, amiket hallani a rádióban. A Leander igazi zene, az, hogy te nem annak találod, már a te bajod.

2016. ápr. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!