Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeri valaki ezt a számot?

Ismeri valaki ezt a számot?

Figyelt kérdés

Nemrég megnéztem ezt a bugyuta indexes videót: [link]

Arra lennék kíváncsi, hogy bárki tud e bármit a 6:47-nél gitárral kezdődő zenéről, ugyanis ezt elég érdekesnek találtam ( addig amíg nem váltott át a szokásos dobgépre). Természetesen megpróbáltam zenefelismerővel és szöveg alapján is megkeresni, egyik sem vált be, a shazam nem ezt a zenét dobta ki, hanem két alkalommal két különböző számot, a szöveget pedig nem hallom elég tisztán ahhoz , hogy biztosan megértsem .

Köszönöm a segítséget!

2015. júl. 18. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez szerintem csak egy "gyenge" elektronikus zene,bár a gitár rész tényleg fain lett.

Szerintem próbáld meg más zenefelismerő progival is (pl. TrackID). Ha semmi eredmény,akkor valószínűleg ez (még) fent sincs neten,csak egy "házi" remix direkt fesztiválra.

2015. júl. 20. 09:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz! Én is gondoltam erre.
2015. júl. 20. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Na meglett így majdnem egy év után :) itt van ha bárki olvassa és érdekli: https://www.youtube.com/watch?v=Kky7rIEePQk
2016. máj. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!